Vegan mango and coconut yogurt / Yogur vegano de mango y coco

Yogur vegano de mango y coco 
¡Buen día! Hoy les dejo la receta para hacer un yogur bebible vegano de coco y mango. Una bebida muy rica, llena de nutrientes y probióticos sin azúcar ni lácteos.  

Preparación: 
Remojar el coco rallado dentro un litro de agua filtrado caliente, pero no hirviendo. Dejar durante 2 horas. Filtrar con una tela para hacer quesos o una bolsa para hacer brotes y separar la pulpa de la leche. La pulpa se puede deshidratar y reusar para hacer otra receta como por ejemplo agregar a galletitas. 

Poner la leche en un bol de vidrio, agregar una cucharada de un queso o yogur vegano, dejar fermentar durante 24-48 horas cubierto con una tela a temperatura ambiental. Enfriar en la heladera. 

Triturar el yogur de coco con 2 mangos y 4 dátiles o al gusto hasta homogéneo. Filtrar el jugo para eliminar la fibra del mango. Listo para disfrutar.

Ingredientes
  • 1 taza coco rallado
  • 1 litro agua filtrado
  • 2 mangos
  • 4 dátiles
Vegan mango and coconut yogurt
Good day! Today I leave you the recipe to make a vegan mango and coconut yogurt. It is a delicious drink, full of nutrients and probiotics without added sugar or dairy.

Preparation: 
Soak shredded dehydrated coconut in a liter of hot, yet not boiling, filtered water. Leave for 2 hours. Filter with a cheese cloth or a sprouts of milk bag and separate the pulp from the milk. The pulp can be dehydrated and reused again for use in other recipes such as coconut cookies. 

Place the milk in a glass or non-reactive metal bowl, add a tablespoon of a vegan yogurt or cheese, leave to ferment for 24-48 hours covered with a cloth at room temperature. Chill in the fridge. 

Blend the coconut yogurt with 2 mangoes and 4 dates or to taste until homogeneous. Filter the juice to remove any mango fiber and it´s so ready to be enjoyed. Cheers!

Ingredients
  • 1 cup shredded coconut
  • 1-liter filtered water
  • 2 mangos
  • 4 dates


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