Puré de porotos pallares con chauchas / Mashed white beans with romano beans

Puré de porotos pallares con chauchas
¡Buen día! Hoy les dejo la receta para un puré espectacular de porotos pallares con puerro, unas chauchas Roma hervidas con un chorrito de aceite saborizada de mostaza y alcaparras. Los porotos pallares son muy sabrosos y ricos en fibra, proteínas y carbohidratos de buena calidad que dan saciedad, además son ricos en minerales y vitaminas del complejo B. Un plato saludable, lleno de nutrientes y muy rico.

Preparación: 
Remojar 500 gramos de porotos pallares en agua filtrado durante una noche. Drenar y cocinar en agua filtrado nuevo hasta bien suave. Sofreír puerro cortado rondelle hasta suave. Drenar y triturar 500 gramos de porotos cocidos con 130ml de agua y el puerro hasta un puré cremoso. Ajustar con sal y pimienta. 

Mientras tanto cocinar la chaucha cortada en agua hirviendo con sal durante 10 minutos. Triturar el aceite de olivas junto con la mostaza, alcaparras y ajo hasta homogéneo. Ajustar con sal y pimienta. Servir el puré de porotos con las chaucas arriba y decorar con un chorrito del aceite saborizada. ¡Buen provecho!

Ingredientes
  • 500 gramos porotos pallares cocidas
  • 300 gramos chauchas
  • 100 gramos puerro
  • 50 gramos aceite de oliva
  • 20 gramo mostaza
  • 5 gramos alcaparras
  • 1 diente de ajo chica
  • Sal y pimienta al gusto


Mashed white beans with romano beans
Good day! Today I leave you the recipe for a spectacular purée made of pallares white beans with leek topped with Roma beans with a drizzle of a mustard and caper flavored oil. Pallar beans are very tasty and rich in fiber, protein and good quality carbohydrates that give you satiety, they are also rich in minerals and vitamins of complex B. A healthy dish, full of nutrients and delicious.

Preparation: 
Soak 500 grams of white beans in filtered water overnight. Drain and cook in filtered water until smooth. Cook chopped leek until soft and set aside. Drain the beans and separate 500 grams of cooked beans. Blend the cooked beans together with 130ml of water and leek into a creamy puree. Adjust with salt and pepper and some more water if needed. 

Meanwhile cook the chopped flat beans in boiling water with a pinch of salt for 10 minutes. Blend olive oil together with mustard, capers and garlic until homogeneous. Adjust with salt and pepper. Serve the mashed beans with flat beans on top and garnish with a drizzle of the flavored oil. Bon Appetite!

Ingredients
  • 500 grams cooked white Pallares beans
  • 300 grams romano beans
  • 100 grams leek
  • 50 grams olive oil
  • 20 grams mustard
  • 5 grams capers
  • 1 small garlic clove
  • Salt and pepper to taste



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