Croutons


Croutons
Hoy te dejo con una receta para hacer croutons caseros de pan viejo horneados hasta crujiente con aceite de olivas, perejil, romero, tomillo, ajo, sal y pimiento. Muy rico e ideal para agregar magia a sopas y ensaladas.

Preparación:
Romper el pan viejo en pedazos pequeños. Lavar y cortar finamente el romero, tomillo y perejil y agregar el ajo rallado, aceite de olivas y mezclar bien. Agregar el pan viejo a remover hasta todo este cubierto con el aceite de olivas con hierbas y agregar sal y pimienta al gusto. Hornear a 180 grados hasta dorados y crocantes.

 Ingredientes
  • 170 gramos pan viejo
  • 100 gramos aceite de olivas
  • 3 gramos perejil
  • 3 gramos romero
  • 3 gramos tomillo
  • 3 gramos ajo rallado
  • Bastante sal y pimienta al gusto


Croutons
Today I leave you with a recipe to make homemade croutons of old bread baked until crispy with olive oil, parsley, rosemary, thyme, garlic, salt and pepper. Very tasty and ideal to add magic to your soups and salads. Who wants to try this recipe the next time you have some leftover stale bread?

Preparation:
Tear or cut your stale bread into bite size pieces. Wash and finely chop the rosemary, thyme and parsley. Mix the herbs with grated garlic and olive oil in a big bowl and mix well. Add stale bread and toss well until everything is covered with the olive oil mixture and add a generous amount of salt and pepper to taste. Bake at 180 degrees until golden brown and crispy.

Ingredients
  • 170 grams old bread
  • 100 grams olive oil
  • 3 grams parsley
  • 3 grams rosemary
  • 3 grams thyme
  • 3 grams grated garlic
  • Salt and pepper to taste


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