Pan de centeno con humus y rúcula / Rye bread with hummus and arugula

Pan de centeno con humus y rúcula
El pan de centeno con mandarina y coriandro sale riquísimo con un humus casero super cremoso, el sabor refrescante de rúcula y ají picante molida con un chorrito de aceite de olivas. ¿Quién le gustaría almorzar esto?

Preparación: 
El humus casero hice remojando los garbanzos durante una noche y después triturar hasta cremoso con el ajo, jugo de 1.5 limón o al gusto, tahini y 260ml de agua helada o lo que hace falta para obtener una textura cremosa. Agregar sal al gusto. La receta del pan de centeno está en mi blog o en un post anterior de Instagram. Decorar una rodaja de pan de centeno con humus, unas hojitas de rúcula y espolvorear con ají picante molida. Listo para disfrutar.

Ingredientes
  • 800 gramos garbanzos cocidos
  • 200 gramos tahini
  • 1.5 limón
  • 1 diente de ajo
  • Sal al gusto


Rye bread with hummus and arugula
The rye bread with mandarin and coriander combines very well with a super creamy homemade humus, the refreshing taste of arugula and some spicy red hot chili powder and a drizzle of good quality olive oil. Who would like to have lunch this?

Preparation: 
For the homemade humus I soaked chickpeas overnight and then blended them until creamy with garlic, juice of 1.5 lemon or to taste, tahini and 260ml of ice water or whatever it takes to obtain a creamy texture. Adjust flavor with salt. The recipe for rye bread can be found on my blog or in a previous Instagram post. Decorate a slice of rye bread with hummus, a few arugula leaves, sprinkle with red hot chili pepper and a drizzle of olive oil. It is ready to be enjoyed!

Ingredients
  • 800 grams cooked chickpeas
  • 200 grams tahini
  • 1.5 lemon
  • 1 clove garlic
  • Salt to taste


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