Gnocchi de batata y romero
Delicioso este gnocchi
en base de batata con un toque de romero fresco.
Preparación:
Lavar,
secar y picar el romero fresco. Cocinar al vapor la batata entera con piel para
evitar que absorbe agua. Pelar, hacer pure de batata y dejar enfriar. Mezclar la
harina con la fécula de mandioca y el romero picado. Agregar el huevo y el pure
de batata. Mezclar y amasar por poco tiempo para no calentar la masa. Hacer un
rollo largo de 1 cm de altura y cortar cada 1-1.5cm un gnocchi. Armar la formar
usando una tabla de gnocchi. Cocinar en agua hirviendo y sacar cuando floten. ¡Buen
provecho!
Ingredientes:
- 250 gramos batata
- 38 gramos harina 0000
- 25 gramos fécula de mandioca
- 1 huevo
- 1 cucharada romero picado
Sweet potato and
rosemary gnocchi
I love this
version of gnocchi based on sweet potato with a hint of fresh rosemary.
Preparation:
Wash, dry and chop fresh rosemary. Steam an entire sweet potato skin-on without
cutting it into pieces to avoid absorbing water. Peel the sweet potato, make a puree
and let cool completely. Mix the flour with the starch and the chopped
rosemary. Add the egg and the sweet mash. Mix and knead for a short time. Make
a long roll of 1 cm height and cut each 1-1.5cm a gnocchi. Fold them into shape
using a wooden gnocchi board. Cook in boiling water and take out when they start
floating. Enjoy your meal!
Ingredients:
- 250 grams sweet potato
- 38 grams flour 0000
- 25 grams cassava starch
- 1 egg
- 1 tablespoon chopped rosemary
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