Omelette francés
Esta versión de una tortilla
o omelette francés viene con ajo y varias hierbas picadas como la menta, salvia,
perejil y orégano todo fresco de la huerta. El parte exterior de un omelette francés
está cerrado y es suave de textura y el parte interior queda húmido.
Preparación:
Batir los
huevos y agregar los hierbas y ajo finamente picados. Calentar un sartén con un
poquito de aceite sobre fuego alto. Poner la mezcla de huevos y hierbas y remover
constantemente. Con una espátula empujar todo el huevo hacia un lado del sartén.
Levantar los bordes de la mezcla del huevo a un lado y doblar para que el parte
crudo queda adentro. Seguir levantando y doblando los dos lados hasta formar un
tubo de huevo que esté cerrado de afuera. El proceso es rápido así en unos 3-4
minutos el omelette ya puede estar listo.
Ingredientes
- 3 huevos
- 4 ramitas Perejil
- 4 ramitas orégano
- 6 hojas Menta
- 6 hojas Salvia
- 1 diente de ajo
- Sal y Pimienta la gusto
French Omelette
This version of a French omelette comes with finely chopped garlic and various herbs such as mint, sage, parsley and oregano all freshly picked from the garden. The beautiful thing of this omelette is that although the outside part is closed, the inside remains soft and humid. Simply delicious.
Preparation:
Beat the eggs and add finely chopped herbs and garlic. Heat a non-sticking pan with some oil over high heat. Put the eggs and herbs mixture in the pan and stir constantly. Push the whole mixture towards one side of the pan. Lift the edges of the egg mixture from one side and fold it over so that the raw part stays inside. Continue lifting and folding from both sides to form an egg tube that is closed from the outside. The process is fast so in about 3-4 minutes the omelette can be ready.
Ingredients
- 3 eggs
- 4 twigs Parsley
- 4 twigs oregano
- 6 leaves mint
- 6 leaves sage
- 1 clove garlic
- Salt and Pepper taste
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