Brotes de China Rose / China Rose Sprouts


Brotes de China Rose
Los brotes de China Rose son parte de la familia de rabanitos y tienen un sabor picante y unos colores hermosos. Son ricos en vitamina A, B1, B2 y C y tiene hierro y jodio. Los germinados son muy ricos en ensaladas, sobre crackers y para dar magia a una rodaja de pan bien tostada frotada con ajo y tomate, aceite de olivas y sal y pimienta.

Preparación: 
Remojar dos cucharadas de semillas en un frasco de vidrio durante 6 horas. Tirar el agua y tapar el frasco con tela mosquitera y poner al revés para que salga toda el agua. Remojar dos veces por día durante 4-5 días hasta germinadas. ¡Listas para disfrutar!

Ingredientes:
  • 2 cucharadas semillas por medio litro frasco
  • Agua filtrada

 China Rose Sprouts
China Rose sprouts are part of the radish family and have a spicy flavor and some spectacular colors. They are rich in vitamin A, B1, B2 and C and have iron and jodium. The sprouts are delicious in salads, on crackers and to add some crunchy magic to a slice of well-toasted bread rubbed with garlic with tomato, a drizzle of olive oil and salt and pepper.

Preparation: 
Soak two tablespoons of seeds in a glass jar for 6 hours. Throw the water out and cover the bottle with mosquito net and put it upside down to drain water. Soak twice a day a few seconds in water for 4-5 days until germinated. Ready to enjoy!   

Ingredients:
  • 2 tablespoons of seed per ½ litre jar
  • Filtered water for soaking


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