Chips frutales de Arte / Peach, pineapple, plum and lime Chips

Chips frutales de Arte 
Una pequeña obra de arte, estos chips con una rodaja de durazno con una rodajita de ananas, un toque de ciruela y espolveorados con lima rallada todo deshidratado en uno. Las frutas salen bien dulces y la lima rallada da una frescura hermosa al chip, que placer picar asi.  

Preparación: cortar el durazno en rodajas de 2-3 mm, el ananá en rodajas más finas de 1-2 mm, cortar la ciruela en pedacitos y rallar la piel de una lima. Alocar una rodaja de ananá sobre una rodaja de durazno, agregar un pedacito de ciruela y espolvorear lima rallada. Rellenar las bandejas del deshidratador y deshidratador a una temperatura de 45-60 grados durante una noche o hasta que los chips salen crujientes.  

Ingredientes:
  • Durazno
  • ananá
  • Ciruela
  • Lima


Peach, pineapple, plum and lime Chips
These chips are so beautiful to look at, they are like teeny tine pieces of art. These chips are made of a thin slice of peach topped with thin slice of pineapple, a little piece of plum and a sprinkle of lime zest all dehydrated into one. The different fruit taste sweet and the lime zest gives it a beautiful contrast with its freshness. Such a pleasure snacking these healthy chips.

Preparation: cut the peach into slices of 2-3 mm, the pineapple into thinner slices of 1-2 mm, cut the plum into little pieces and grate the skin of one lime. I used a mandeline slicer to slice the fruit evenly. Place a slice of pineapple over a slice of peach, add a piece of plum and sprinkle lime zest. Fill the trays of the dehydrator and dehydrate at a temperature of 45-60 degrees overnight or until the chips are crunchy.

Ingredients:
  • peach
  • pineapple
  • Plum
  • Lime


Comentarios