Chips frutales de Arte
Una pequeña
obra de arte, estos chips con una rodaja de durazno con una rodajita de ananas,
un toque de ciruela y espolveorados con lima rallada todo deshidratado en uno. Las
frutas salen bien dulces y la lima rallada da una frescura hermosa al chip, que
placer picar asi.
Preparación:
cortar el durazno en rodajas de 2-3 mm, el ananá en rodajas más finas de 1-2 mm,
cortar la ciruela en pedacitos y rallar la piel de una lima. Alocar una rodaja
de ananá sobre una rodaja de durazno, agregar un pedacito de ciruela y espolvorear
lima rallada. Rellenar las bandejas del deshidratador y deshidratador a una temperatura
de 45-60 grados durante una noche o hasta que los chips salen crujientes.
Ingredientes:
- Durazno
- ananá
- Ciruela
- Lima
Peach, pineapple, plum
and lime Chips
These chips are so
beautiful to look at, they are like teeny tine pieces of art. These chips are
made of a thin slice of peach topped with thin slice of pineapple, a little
piece of plum and a sprinkle of lime zest all dehydrated into one. The different
fruit taste sweet and the lime zest gives it a beautiful contrast with its freshness.
Such a pleasure snacking these healthy chips.
Preparation: cut
the peach into slices of 2-3 mm, the pineapple into thinner slices of 1-2 mm,
cut the plum into little pieces and grate the skin of one lime. I used a
mandeline slicer to slice the fruit evenly. Place a slice of pineapple over a
slice of peach, add a piece of plum and sprinkle lime zest. Fill the trays of
the dehydrator and dehydrate at a temperature of 45-60 degrees overnight or
until the chips are crunchy.
Ingredients:
- peach
- pineapple
- Plum
- Lime
Comentarios
Publicar un comentario