Chips de Pera con Ananá y Canela / Pear Chips with Pineapple and Cinnamon

Chips de Pera con Ananá y Canela
Las combinaciones de distintas frutas deshidratadas son riquísimas y divertidas para experimentar. Estos chips son de pera con una muy fina rodaja de ananás con canela. Salen exquisitos, son muy saludables e ideal para reemplazar galletitas o caramelos para los chicos.

Preparación: 
Cortar la pera en rodajas de 2-3 mm y el ananá en rodajas más finas de 1-2 mm. Alocar una rodaja de ananá sobre una rodaja de pera y espolvorear canela. Rellenar las bandejas del deshidratador y deshidratador a una temperatura de 45-60 grados durante una noche o hasta que los chips salen crujientes.  

Ingredientes:
  • Pera
  • ananá
  • Canela

Pear Chips with Pineapple and Cinnamon
Combining different fruits into dehydrated chips is fun to do and the results are so rewarding. These chips are made of pear topped with a very thin slice of pineapple and sprinkled with cinnamon. They are so tasty, very healthy and ideal to replace cookies or candies for children.

Preparation: 
Slice the pear into 2-3 mm thin and slice the pineapple even thinner into 1-2 mm. I used a mandoline slicer for cutting them evenly thin. Place a slice of pineapple over a slice of pear and sprinkle with cinnamon. Fill the dehydrator trays and dehydrate them at a temperature of 45-60 degrees overnight or until the chips are crunchy.

Ingredients:
Pear
Pineapple
Cinnamon

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