Aceite de ají, romero y ajo / Chili oil with garlic and rosemary

Aceite de ají, romero y ajo
Este aceite es excelente con su sabor de romero y un toque de picante. Se puede usar este aceite para agregar magia a una variedad de platos como sopas, ensaladas y sándwiches. Les invito para probar en casa, van a ver que lo van a usar para todo.

Preparación: calentar el aceite suavemente durante 20 minutos en fuego bajo con el ají cortado sin semillas, un ajo aplastado con piel y el romero cortado usando solo las hojas. Después dejar enfriar y solo guardar el aceite puro. ¡A disfrutar!

Ingredientes:
  • 200 ml aceite de olivas
  • 3 ají rojo pequeño
  • 8 gramos romero fresco
  • 1 ajo grande


Chili oil with garlic and rosemary
This infused oil is excellent with its rosemary flavour and its spicy edge. You can use this oil to add magic to a variety of dishes such as soups, salads and sandwiches. I invite you to try it at home, you will love it and end up using it with everything.

Preparation: heat the olive oil gently for 20 minutes on low heat with the chopped deseeded chili, a fat bashed garlic with skin on and the finely chopped fresh rosemary leaves. Then let the oil cool, strain and it is ready to be enjoyed!
Ingredients:
  • 200 ml olive oil
  • 3 small red chilies
  • 8 grams fresh rosemary
  • 1 large garlic


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