Aceite de ajo / Garlic oil

Aceite de ajo 
Este aceite casero de ajo es ideal para agregar magia a distintos platos, ensaladas o una rodaja de pan tostado. Queda también buenísimo con un pan pita casero recién hecho y todavía calentito. Es simple de hacer, saludable y muy rico.

Preparación: 
Primero picar un ajo grande. Ahora calentar el aceite con el ajo en una olla sobre fuego bajo durante 2-3 minutos. Se calienta el aceite solo para cortar el picante del ajo así no tiene que freír el ajo. ¡Dejar enfriar y a disfrutar!

Ingredientes
  • 130ml aceite de olivas
  • 1 ajo

Garlic oil
This homemade garlic oil is ideal for adding flavour to all kinds of dishes, salads or just to pimp up a sandwich. It is also great to eat on top of freshly homemade flatbread which is still warm. It is easy to make, healthy and very tasty.

Preparation: 
First finely chop a big garlic. Now poor the olive oil together with the chopped garlic in a pot and simmer over low heat for 2-3 minutes. The idea is to get the sharp spicy edge of the garlic, so it is only necessary to warm it but not to actually frying it. Let it cool and it is ready to be enjoyed!

Ingredients
  • 130ml olive oil
  • 1 garlic


Comentarios