Aceite de ajo
Este aceite casero
de ajo es ideal para agregar magia a distintos platos, ensaladas o una rodaja
de pan tostado. Queda también buenísimo con un pan pita casero recién hecho y todavía
calentito. Es simple de hacer, saludable y muy rico.
Preparación:
Primero
picar un ajo grande. Ahora calentar el aceite con el ajo en una olla sobre fuego bajo
durante 2-3 minutos. Se calienta el aceite solo para cortar el picante del ajo así
no tiene que freír el ajo. ¡Dejar enfriar y a disfrutar!
Ingredientes
- 130ml aceite de olivas
- 1 ajo
Garlic oil
This homemade garlic
oil is ideal for adding flavour to all kinds of dishes, salads or just to pimp
up a sandwich. It is also great to eat on top of freshly homemade flatbread which
is still warm. It is easy to make, healthy and very tasty.
Preparation:
First finely
chop a big garlic. Now poor the olive oil together with the chopped garlic in a
pot and simmer over low heat for 2-3 minutes. The idea is to get the sharp spicy
edge of the garlic, so it is only necessary to warm it but not to actually frying
it. Let it cool and it is ready to be enjoyed!
Ingredients
- 130ml olive oil
- 1 garlic
Comentarios
Publicar un comentario