Pistachos Cristalizados & Salados / Salted Crystallized Pistachios

Pistachos Cristalizados & Salados 
Estos pistachos están deliciosos con su sabor dulce-salado. Fueron horneados en miel, sal de marina y un aperitivo frutal. Son excelentes para decorar postres, bombones o dentro una ensalada.

Preparación: precalentar el horno a 180 grados y hornear los pistachos durante 5 minutos. Dejar enfriar y armar una salsa de miel, sal y el Pineau des carentes. Mezclar bien con los pistachos con la salsa. El Pineau des charentes se puede reemplazar con cognac, vino blanco, kirsch u omitirlo. Poner los pistachos bien separados sobre una superficie que no pega y hornear durante 5-10 minutos más. Dejar enfriar unos 3-4 horas en aire ambiental.

Salted Crystallized Pistachios
These crunchy pistachios are delicious with their sweet-salty taste. They are roasted in honey, sea salt and a fruity aperitive. You can use then as decoration of desserts and cakes, for making chocolate bars, bringing your salad to the next level or just eat them straight from the jar although you will get some sticky fingers.

Preparation: preheat the oven at 180 degrees and roast the pistachios for 5 minutes. Let them cool down and in the meantime make a dressing of honey, salt and the Pineau des Charentes aperitive. Mix the pistachios and the dressing until all are covered. The Pineau des Charentes can be replaced with any cognac, white wine, kirsch you have at home or if you could omit it. Put the pistachios well separated on a non-stick surface and roast for around 10 minutes. Allow to cool for 3-4 hours in ambient air.

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