Crackers Crudos con Tomate, Palta y Brotes de alfalfa / Raw Veggie Crackers with Tomato, Avocado and Alfalfa Sprouts
Crackers Crudos con Tomate, Palta y Brotes de
alfalfa
Delicioso
estos crackers de apio, zucchini y semillas de lino con una rodaja de tomate,
palta y brotes caseras de alfalfa con un chorrito de aceite de olivas y sal. Es
un snack vegano, sin el uso de harina ni azúcar y sale exquisita.
Preparacion: primero activas las semillas de sésamo y lino durante en 2-3 horas en
agua filtrada. Ahora mezclas las semillas con todos los ingredientes demás
hasta una masa homogénea. Poner en la forma deseada en el deshidratador durante
una noche o la cantidad de horas necesaria para que salgan bien crujientes.
Ingredientes:
- 100 gramos apio
- 185 gramos zucchini
- 75 gramos cebolla
- 130 gramos semillas de lino
- 80 gramos semillas de sésamo
- 1 cucharadita tikki masala curry
- ½ cucharadita sal
- 150 ml de agua
·
Raw Veggie Crackers
with Tomato, Avocado and Alfalfa Sprouts
These celery, zucchini
and flax seeds crackers are delicious in combination with a slice of tomato,
avocado and homemade alfalfa sprouts with a drizzle of olive oil and some salt.
It is a 100% vegan snack, without the use of flour or sugar so not only super
tasty but also very healthy.
Preparation: first activate the sesame and flax seeds for 2-3 hours in filtered water. The lino seeds will soak up all water, but you may want to pour out additional water used for soaking the sesame seeds. Mix the seeds with all the other ingredients until a homogeneous mass. Place in the dehydrator making your preferred cookies shapes and dry them overnight at 60 degrees or the amount of hours/temperature needed to make them come out crispy. Drying time variate with air humidity.
Ingredients:
• 100 grams celery
• 185 grams zucchini
• 75 grams onion
• 130 grams flax seeds
• 80 grams sesame seeds
• 1 teaspoon tikki masala curry
• ½ teaspoon salt
• 150 ml of water
Comentarios
Publicar un comentario