Portobellos Rellenos de Pesto Rojo / Stuffed Portobello Mushrooms with Red Pesto



Portobellos Rellenos de Pesto Rojo  

Mmmm otro plato espectacular, portobellos grandes del horno rellenos con pesto rojo mezclado con el interior de los hongos salteado con una cebolla picada. El pesto rojo se hace con tomates deshidratados, castañas de caju, albahaca y ají rojo. La receta del pesto rojo se encuentra aca.  Es un snack rico que podés comer así no más, parte de una picada o siendo parte de una cena. Delicioso.

Preparación: 
Calentar el horno a 180 grados y engrasar una fuente. Sacar los tallos y el interior de los hongos cuidadosamente con una cucharadita. Mientras tanto hornear un mano de semillas de girasol durante un par de minutos. Pelar y picar una cebolla chica y picar los tallos de los hongos. Freír en un sartén la cebolla con los tallos picados durante unos 5 minutos hasta suave. Ahora mezclar en un bowl el pesto rojo con los tallos y la cebolla cocida hasta una masa. Rellenar los hongos con la masa y decorar con las semillas de girasol. ¡Buen Provecho!

Ingredientes:
  • 6 grandes portobellos (262 gramos)
  • 70 gramos cebolla picada
  • 100 gramos pesto rojo
  • 1 mano de semillas de girasol


Stuffed Portobello Mushrooms with Red Pesto

Mmmm another spectacular dish, large oven baked portobello mushrooms stuffed with a slightly spicy red pesto mixed with the stir-fried insides of the mushrooms and onion. The red pesto is made with dehydrated tomatoes, cashews, basil and red chili. The recipe of red pesto can be found here. It is an excellent snack that you can eat just like this, or it can be a great side dish for dinner. Healthy, delicious and easy to make.

Preparation: 
Preheat the oven to 180 degrees and grease a baking tray. Remove the stems and a little bit of the inside of the mushrooms carefully with a knife or teaspoon. Meanwhile roast a handful of raw sunflower seeds for a couple of minutes. Peel and chop a small onion and cut the stems of the mushrooms small. Fry the onion with the chopped stems in a pan for about 5 minutes until soft. Now mix in a bowl the red pesto with the stir-fried onion and stems. Fill the mushrooms with this mixture and decorate them with roasted sunflower seeds. Bon Appetite!

Ingredients:
  • 6 large portobellos (262 grams)
  • 70 grams chopped onion
  • 100 grams pesto red
  • 1 hand of sunflower seeds


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