Crackers Crudos de Zucchini, Apio y Lino / Raw zucchini celery and flax seed crackers



Crackers Crudos de Zucchini, Apio y Lino

Estos crackers son veganos y están hechos con solo ingredientes crudos. Son crackers libres de harina y azúcar y consisten 100% de verduras, semillas y especias. Super livianas, muy saludables, bien crujientes, pocas calorías y encima muy ricas. ¡Que delicia!
Estos crackers tienen mucho apio, zucchini, cebolla, semillas de lino y sésamo y tikki masala. Amo comerlos con un hummus o babaganoush o simplemente con una rodaja de tomate y aceite de olivas.

Así se hace: primero activas las semillas de sésamo y lino durante en 2-3 horas en agua filtrada. Ahora mezclas las semillas con todos los ingredientes demás hasta una masa homogénea. Poner en la forma deseada en el deshidratador durante una noche o la cantidad de horas necesaria para que salgan bien crujientes.

Ingredientes:
  • 100 gramos apio
  • 185 gramos zucchini
  • 75 gramos cebolla
  • 130 gramos semillas de lino
  • 80 gramos semillas de sésamo
  • 1 cucharadita tikki masala curry
  • ½ cucharadita sal
  • 150ml de agua  


Raw Crackers of Zucchini, Celery and Flax Seeds

These vegan crackers are with only raw ingredients. They are free of flour and sugar and consist 100% of vegetables, seeds and spices. Super light, very healthy, well crunchy, few calories and above all tasty. What a treat!

These crackers have a lot of celery, zucchini, onion, flax and sesame seeds and tikki masala. I love to eat them with hummus or babaganoush or simply with a slice of tomato and some olive oil.

This is how it is done: first activate the sesame and flax seeds for 2-3 hours in filtered water. The lino seeds will soak up all water, but you may want to pour out additional water used for soaking the sesame seeds. Mix the seeds with all the other ingredients until a homogeneous mass. Place in the dehydrator making your preferred cookies shapes and dry them overnight at 60 degrees or the amount of hours/temperature needed to make them come out crispy. Drying time variate with air humidity.

Ingredients:
  • 100 grams of celery
  •  185 grams zucchini
  •  75 grams onion
  •  130 grams of flax seeds
  •  80 grams of sesame seeds
  •  1 teaspoon tikki masala curry
  •  ½ teaspoon salt
  •  150ml of water





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